Vissza

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Alföld Porcelán Edénygyár Rt. elődjét az Alföldi Porcelángyár állami vállalat gyáregységeként 1967-ben alapították és 1969. áprilisában helyezték üzembe.

1999. január 01-én alakult ki a cég jelenlegi tulajdonosi szerkezete, amikortól az Alföld Porcelán Edénygyár Rt. tulajdonosa a francia Degrenne lett, mely Európa legnagyobb evőeszköz-gyártó cége.

Magyarország legnagyobb volumenű porcelán edény gyára vagyunk. A termékek tervezése neves magyar és francia iparművészek bevonásával történik!

Fő tevékenységi körünkbe az asztali porcelán edényáru gyártása, a rozsdamentes konyha eszközök, kiegészítők, tálalóeszközök valamint üveg- és kristályáru gyártása és forgalmazása tartozik.

Termékeinket az úgynevezett német keményporcelánból állítjuk elő, gyártmánystruktúránk a felhasználói funkciók és alaki megjelenés alapján hotelporcelánra és háztartási porcelánra tagozódik.

Partnereinket igyekszünk ellátni az új technológiák felhasználásának segítségével a konyhai előkészítéstől, a különböző konyhai tevékenységeken keresztül a terítésig minden lehetséges termékkel.

A Társaság saját forma- és dekorfejlesztő részleggel rendelkezik, termékeinket saját matricahúzó üzemünkben készülő matricákkal látjuk el, valamint kézi és gépi festést is alkalmazunk.

2019. Február 27.